PIM DE GRAAUW NIEUWE DIRECTOR B2B/USED CARS BIJ GROUPE PSA NEDERLAND

Woensdag 4 november 2020

PIM DE GRAAUW NIEUWE DIRECTOR B2B/USED CARS BIJ GROUPE PSA NEDERLAND

Amsterdam, 4 november 2020 – Pim de Graauw (38) volgt Joost Dekkers op als director B2B/Used Cars bij Groupe PSA Nederland. De positie kwam beschikbaar door de aanstelling van Dekkers als managing director Opel Nederland. De Graauw zal per 1 januari 2021 starten in zijn nieuwe positie.

De Graauw is tot eind dit jaar nog Manager Corporate Customers bij Alphabet Nederland BV (onderdeel van BMW Group) en zal zijn commerciële ervaring benutten om de ambities van Groupe PSA Nederland in de zakelijke markt waar te maken. Zijn commerciële skills ontwikkelde hij eerder als Head of Sales bij Miele Nederland BV en in diverse verkoop- en managementfuncties in de elektronicabranche, bij A-merken als Samsung Electronics en Panasonic.

De Graauw: "Ik kijk er naar uit om samen met het B2B/Used Cars-team te werken aan het verder versterken van de positie van Groupe PSA Nederland in de zakelijke markt. Het brede product- en merkportfolio, alsmede de duidelijke visie van Groupe PSA als het gaat om inspelen op veranderende mobiliteitsbehoeften en verduurzaming van mobiliteit zijn voor mij belangrijke drijfveren. Vanuit de verbinding met business relaties zoek ik graag naar gezamenlijke kansen voor groei, vernieuwing en optimalisatie van succesvolle en duurzame partnerships."